Σύνδεση

Featured

Πρεμιέρα για το νέο Toyota Aygo X το Νοέμβριο

H Toyota επιβεβαίωσε πως το νέο της μίνι θα ονομάζεται οριστικά Aygo X, με το Χ να προφέρεται Aygo Cross, ακολουθώντας τη γενικότερη ονοματολογία που έχει υιοθετήσει τελευταία η μάρκα.

Το ολοκαίνουργιο Aygo X είναι το πρώτο Toyota που έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη και η βάση του είναι το πλαίσιο GA-B που χρησιμοποιείται τόσο στο Yaris της τελευταίας γενιάς όσο και στο Yaris Cross.

Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από πλευράς κινητήρων είναι σχεδόν βέβαιο πως το Aygo X, που όπως και ο προκάτοχός του θα είναι το πιο προσιτό Toyota, θα κινείται από το σύνολο των 1.000 κυβικών που υπάρχει και στο Yaris.

H επίσημη παρουσίαση του νέου Toyota Aygo X θα γίνει, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, στις αρχές Νοεμβρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi