Σύνδεση

BYD

Γιατί η BYD θα κυριαρχήσει στα επόμενα χρόνια

Η εκτεταμένη παρουσία της BYD στην Κίνα αποτελεί την κινητήρια δύναμη των προσπαθειών της για παγκόσμια επέκταση.

Με έδρα το Shenzhen, την καρδιά της τεχνολογικής οικονομίας της Κίνας, η BYD δραστηριοποιείται σε κολοσσιαία κλίμακα.

Με 8.000 υπαλλήλους μόνο στα κεντρικά της γραφεία και ένα συνολικό εργατικό δυναμικό 60.000 ατόμων που κατανέμεται σε εργοστάσια και κέντρα ανάπτυξης, το μέγεθος της εταιρείας είναι τεράστιο.

Στο λόμπι της κεντρικής διοίκησης, παρουσιάζεται μια σειρά από μοντέλα από τις μάρκες της BYD, τα οποία είναι όλα είτε ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρίες είτε υβριδικά με σύνδεση.

Διευκολύνοντας τις ανάγκες του τεράστιου εργατικού δυναμικού της, η κεντρική καντίνα της BYD μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 άτομα ταυτόχρονα.

Η φιλοδοξία της εταιρείας είναι αισθητή στο Shenzhen, συμβολίζοντας τις παγκόσμιες φιλοδοξίες της μέσω της καινοτομίας.

Παρά την αντιμετώπιση προκλήσεων, όπως οι πολιτικές εντάσεις που επηρεάζουν την επέκταση στις ΗΠΑ και ο ανταγωνισμός στην Ευρώπη, η BYD παραμένει απτόητη.

Για την επιδίωξη των ευρωπαϊκών φιλοδοξιών της, η BYD χρησιμοποιεί το δικό της στόλο πλοίων για τις εξαγωγές και έχει δημιουργήσει σημαντική παρουσία, ιδίως στη Γερμανία και τη Νορβηγία.

Υπάρχουν επίσης σχέδια για ένα νέο εργοστάσιο επιβατικών αυτοκινήτων στην Ουγγαρία που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή το 2026. Αυτή η στρατηγική κίνηση ευθυγραμμίζεται με το όραμα της BYD να αναγνωριστεί ως ευρωπαϊκή εταιρεία.

Επιπλέον, η δέσμευση της BYD στην τεχνολογική καινοτομία αναδεικνύεται και από τις νέες μπαταρίες που εξελίσσει, προσφέροντας οικονομικά αποδοτικές λύσεις και τοποθετώντας την εταιρεία ανταγωνιστικά στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσα χιλιόμετρα θα μπορέσετε να κάνετε με λαμπάκι για το καύσιμο;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz