Σύνδεση

Porsche

PORSCHE CAYENNE: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000

Η Porsche Cayenne, ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών κυρίως στη χώρα μας και εξαιτίας αυτών που την αγόραζαν με αποτέλεσμα να γίνει συνώνυμο της περιόδου πριν από την κρίση,  είναι και με τη βούλα πλέον η πιο επιτυχημένη εμπορικά Porsche. Κι αυτό γιατί μέσα στα 11 χρόνια που πωλείται κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα των 500.000 μονάδων, κάτι που κάθε άλλο παρά λίγο είναι ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ένα μεγάλο SUV πολυτελείας, που τιμολογιακά κινείται στο πάνω τμήμα της κλίμακας.

Ανεξάρτητα πάντως από τα κοινωνικά και οικονομικά στερεότυπα, πάντα για την Ελλάδα, η Porsche Cayenne και παρά τον όγκο και το βάρος της, είναι ένα από τα πιο συμμετοχικά τζιπ που μπορεί να αποκτήσει κανείς, δικαιλογώντας έτσι και τα σήματα της παραδοσιακής γερμανικής εταιρείας. Στην τελευταία γενιά της ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τόσο η υβριδική όσο και η diesel Cayenne, που σαφώς και δεν υπολείπονται σε επιδόσεις. 

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured