Σύνδεση

Dacia

Πολύ καλή επίδοση στο τεστ ταράνδου για το νέο Dacia Sandero Stepway (Video)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα μοντέλα για την χώρα μας, λόγω της εξαιρετικής του τιμής και του πολύ καλού vaue for mone είναι τα δύο νέα Sandero που κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα.

Η γνωστή ιστοσελίδα km77 από την Ισπανία, το έβαλε και αυτό στην σκληρή δοκιμασία της προσομοίωσης αποφυγής ταράνδου και στο σλάλομ.

Το τεστ αφορά την απότομη αλλαγή πορείας για την αποφυγή ενός εικονικού εμποδίου, και εκεί κάθε αυτοκίνητο φανερώνει το πόσο καλά στημένο είναι.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της δοκιμής, το νέο Sandero συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα από το προηγούμενο, με αντιδράσεις ενός καλού μικρού SUV.

O οδηγός δεν νιώθει άβολα ούτε αισθάνεται κάποια ανασφάλεια. Μάλιστα Μάλιστα, το Sandero κατάφερε να περάσει με επιτυχία το τεστ στα 73 χλμ./ώρα, ειδικότερα να σκεφτεί κανείς πως το 2008 πέρασε το τεστ με 70 χλμ./ώρα και το Audi A3 με 72 χλμ./ώρα!

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Το νέο Dacia Bigster στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Dacia

CUPRA Terramar: Νεανικό, δυναμικό και plug-in υβριδικό με 100+ χλμ ηλεκτρικής αυτονομίας

Cupra

Το νέο Fiat Grande Panda το καλοκαίρι στην Ελλάδα – Πόσο θα κοστίζει

Featured