Σύνδεση

Opel

OPEL MOKKA: ΑΠΟ 22.450

Από 22.450 ευρώ λοιπόν θα ξεκινούν οι τιμές του μικρού SUV της Opel, του Mokka. Η τιμή αυτή αντιστοιχεί στην έκδοσή του με τον κινητήρα βενζίνης των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων –πρόκειται για την τελευταία εκδοχή του γνωστού μας 1.4Τ της μάρκας- και το επίπεδο εξοπλισμού Edition. Το πιο πλούσιο Cosmo κοστίζει 1.500 ευρώ επιπλέον (23.950), ενώ σε κάθε περίπτωση το Mokka 1.4T είναι προσθιοκίνητο και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το προσθιοκίνητο Mokka Edition με τον κινητήρα πετρελαίου 1.7 CDI (130 ίπποι), 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και σύστημα start stop κοστίζει από 24.250 ευρώ, ενώ αν το κιβώτιο είναι αυτόματο η τιμή του ανέρχεται σε 25.150 ευρώ.

Τέλος το τετρακίνητο Mokka, αποκλειστικά με τον 1.7 CDI των 130 ίππων, κοστίζει 25.650 και 27.150 ευρώ ως Edition και Cosmo αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον έχει και το ότι το μικρό SUV της Opel μπορεί να εξοπλιστεί με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, όπως αυτό της αναγνώρισης οδικών σημάτων, της πρόληψης πρόσκορουσης και της διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

{gallery}photos/29/news/OPEL-MOKKA-TIMES{/gallery}


Μη χάσεις:

TOYOTA VERSO FACELIFT

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured