Σύνδεση

F1

Οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 θα μπορούν να αλλάζουν το σχέδιο του κράνους τους

Ένας κανονισμός που είχε μείνει από παλιά θα αλλάξει και αυτός μέσα στα γενικότερα πλαίσια των νέων δεδομένων που έρχονται στην Formula 1.

Προκειται για τον κανονισμό που υποχρέωνε τους οδηγούς να έχουν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος το ίδιο σχέδιο και χρώμα στο κράνος τους, εκτός από έναν αγώνα της επιλογής τους ή αν φυσικά άλλαζαν ομάδα.

Ο κανονισμός αυτός είχε εφαρμοστεί ώστε τ οκοινό και οι δημοσιογράφοι να μπορούν να γνωρίζουν ποιός είναι ο οδηγός σε κάθε μονοθέσιο, ιδίως αν επρόκειτο για την ίδια ομάδα.

Από φέτος οι οδηγοί θα επιτρέπεται να αλλάζουν το σχέδιο σε κάθε αγώνα, δίνοντας έτσι λίγο περισσότερο “χρώμα” και αφορμή για συζητήσεις στις επιλογές που θα κάνουν σε κάθε Γκραν Πρι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured