Σύνδεση

Alfa Romeo

Oι Alfa Romeo, Lancia και DS θα είναι οι premium μάρκες της Stellantis

Τα νέα σχέδια της Stellantis, της εταιρίας που προέκυψε από την συγχώνευση της PSA και της FCA, δημιουργώντας τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο προϊοντικός διευθυντής της DS.

Όπως είπε στην Αutotive News o Marion David, ο όμιλος θα φέρει πιο κοντά και σε άμεση συνεργασία τις Alfa Romeo, DS και Lancia, για να εξελίξουν από κοινού μερικά νέα premium μοντέλα.

Η αρχή θα γίνει κάπου μέσα στο 2024, με τα αυτοκίνητα να μοιράζονται μηχανικά μέρη όμως η κάθε εταιρία θα διατηρεί την δική της σχεδιαστική ταυτότητα.

Από όλα τα παραπάνω το ευχάριστο είναι ότι η Lancia ξαναμπαίνει στα σχέδια του γκρουπ, η DS θα συνεχίσει με καλυτερες προοπτικές την εν εξελίξει πορεία της, ενώ και η Alfa Romeo, παρά τις όποιες γκρίνιες από τους αλφίστι, θα μπορέσει να κάνει οικονομίες κλίμακας και να γίνει ακόμα πιο παραγωγική και κερδοφόρα.

Οι τρεις αυτές μάρκες θα χρησιμοποιούν πλαίσια και τεχνολογίες που δεν θα διατίθενται σε άλλες πιο mainstream μάρκες του ομίλου, στοχεύοντας σε ένα πιο εύρωστο οικονομικά κοινό και εξασφαλίζοντας υψηλότερα περιθώρια κέρδους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το BYD Shark, το plug-in υβριδικό pick-up των 436 ίππων θα έρθει και στην Ελλάδα

BYD

McLaren: Το τελευταίο αντίο στην 720S κόβει την ανάσα

Featured

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Η Alfa Romeo 55 SGT αναβιώνει την εμβληματική 155 V6 TI

ΕΙΔΗΣΕΙΣ