Σύνδεση

Audi

NEO AUDI R8 V10 SPYDER PLUS: ΜΕ 610 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 0-100 ΣΕ 3,3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

Το δυνατότερο ανοιχτό cabrio στην ιστορία της Audi είναι γεγονός. Ονομάζεται R8 Spyder Plus και βασίζεται στην απλή έκδοση της δεύτερης γενιάς του ανοιχτού R8 που παρουσιάστηκε πέρσι.

Dynamic  photoColour: Micrommata green

Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στον κινητήρα ο οποίος είναι ο γνωστός V10 των 5,2 λίτρων με απόδοση στα 610 άλογα και 560 Νm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Interior

Με βάρος στα 1.587 κιλά (25 κιλά λιγότερο από το “απλό” R8 Spyder) το “Plus” χρειάζεται μόλις 3,3 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ/ώρα ενώ η τελική του ταχύτητα φθάνει στα 328 χλμ/ώρα.

Interior

Για την συγκεκριμένη έκδοση Plus υπάρχει αυτό το πολύ όμορφο ματ πράσινο χρώμα με ανθρακί γρίλια, μαύρες εξατμίσεις, στάνταρ 19 ίντσες (υπάρχουν και έξτρα 20άρες). Το εσωτερικό είναι καλυμμένο με εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Nappa με πράσινα σειρήτια ενώ όντας η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου εφοδιάζεται με ότι πιο σύγχρονο έχει η εταιρία σε εξοπλισμό για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών (μεταξύ αυτών και κεραμικά φρένα για τους πιο σκληροπυρηνικούς…).

Dynamic  photoColour: Micrommata green

Υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης με αρκετούς συνδυασμούς στο χρώμα του αμαξώματος και της υφασμάτινης οροφής, έξτρα επενδύσεις από carbon ή τιτάνιο σε επιλεγμένα σημεία του αμαξώματος και του σαλονιού και ακόμα περισσότερες επιλογές στα υλικά για τον διάκοσμο του σαλονιού.

Static photoColour: Micrommata green

Οι τιμές του ξεκινούν από τα 207.500 ευρώ στην Γερμανία ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo