Σύνδεση

Mercedes-Benz

Η AMG ετοιμάζει μικρότερο μοντέλο 2.000 κυβικών ως αντι- Boxster και Cayman

Οι φήμες στη συγκεκριμένη περίπτωση λένε μάλλον την αλήθεια: σε περίπου 2 με 3 χρόνια από τώρα η Mercedes-AMG θα παρουσιάσει ένα εισαγωγικό σούπερ σπορ μοντέλο. Το οποίο, ακριβώς όπως και η μεγαλύτερη GT που θα αποτελεί το αισθητικό του πρότυπο, θα είναι διαθέσιμο τόσο ως κουπέ όσο και ως ρόουντσερ. Παράλληλα κάποια στοιχεία της εμφάνισής της θα προέρχονται και από το hyper car της μάρκας, το Project One, που θα προηγηθεί χρονικά.

Κινητήρας των βασικών τουλάχιστον εκδόσεων θα είναι ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών των AMG A35 και A45, με 300 και minimum 400 ίππους αντίστοιχα.

Άμεσοι ανταγωνιστές θα είναι κατά κύριο λόγο οι Cayman και Boxster της Porsche, ενώ στην πράξη το μοντέλο αυτό θα αντικαταστήσει την SLC.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi