Σύνδεση

Nissan

Η σχέση ζωής του φωτογράφου Richard Hoar με το Nissan Navara του

Για πολλούς ανθρώπους, ένα αυτοκίνητο είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς. Για άλλους, είναι ένας τρόπος έκφρασης του στυλ και του τρόπου ζωής τους. Για τον Richard Hoar, έναν 78χρονο φωτογράφο της άγριας φύσης , είναι το σπίτι του. Για πολλές δεκαετίες, το δικό του Nissan Navara, τον συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής του.

Αυτή η 24χρονη ιστορία «συμβίωσης» του Richard με το Nissan Navara μετρά 520.000 χιλιόμετρα- και συνεχίζει ! Είναι μια ιστορία αγάπης και φροντίδας σε ένα αυτοκίνητο, που απεικονίζει την πλούσια παράδοση της Nissan, στην παραγωγή αξιόπιστων αυτοκινήτων, που αντέχουν στον χρόνο.

[ngg src=”galleries” ids=”5046″ display=”basic_thumbnail”] 

Το Nissan Navara του Richard, είχε ήδη 54.000 χιλιόμετρα όταν το αγόρασε το 1996, ως μεταχειρισμένο. Ωστόσο, το καινούργιο αυτοκίνητο δεν ήταν το ζητούμενο για τον Richard. «Έψαχνα για ένα αυτοκίνητο που θα ήταν ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην προσπάθειά μου να απαθανατίσω τέλειες εικόνες της άγριας φύσης. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι ευπροσάρμοστο και δεν θα με προδώσει στη μέση του πουθενά», δήλωσε ο Richard.

Στο μόνο που αρκέστηκε ήταν μια γρήγορη ματιά κάτω από το καπό και μια μικρή δοκιμή, για να αποφασίσει να το αγοράσει. Από τότε, μαζί με το αυτοκίνητό του ταξίδεψαν σε όλη την Αυστραλία. Μιλώντας για το αγαπημένο του Nissan Navara, ο Richard λέει: «Κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί μου λέει, “γεια σου, ΞΕΚΙΝΑΜΕ!”»

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Audi κλείνει οριστικά το εργοστάσιο των Βρυξελλών

Audi

Alfa Romeo: Η Junior με 313 ευρώ το μήνα

Alfa Romeo

Το Renault 5 Turbo 3E είναι η μετενσάρκωση του θρυλικού R5 Turbo

Featured

Αυτή είναι η νέα Aston Martin Valhalla με 1.079 ίππους

Aston Martin