Σύνδεση

Featured

Από πόσα ξεκινά η νέα Mercedes A-Class και από πόσα η επίσης νέα CLS;

Οι πωλήσεις της νέας Mercedes A-Class αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά θα είναι διαθέσιμη με αυτόματο κιβώτιο. Τόσο σε συνδυασμό με τον νέο κινητήρα βενζίνης των 1.300 κυβικών και των 163 ίππων -στην περίπτωση αυτή θα ξεκινά από τις 32.605 ευρώ- της A 200, όσο και με τον επίσης καινούργιο diesel των 1.500 κυβικών της Α 180 d, που θα κοστίζει από 32.338 ευρώ. Η A 250 με τον βενζινοκινητήρα των 2.000 κυβικών και των 224 ίππων θα ξεκινά από τις 44.120 ευρώ.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4104″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Οι αναλυτικές τιμές της νέας A-Class θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ η νέα Mercedes CLS παρουσιάστηκε επίσημα στη χώρα μας στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία φιλοξένησε κοινό και οικοδεσπότες πάνω στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.  

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκος Πρέζας Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς και ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, προχώρησαν από κοινού στην επίσημη πανελλαδική παρουσίαση της νέας CLS και των υπηρεσιών Mercedes me με ένα πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν «ζωντανά» τόσο το ελκυστικό νέο μοντέλο της μάρκας όσο και την ποικιλία των υπηρεσιών που περιλαμβάνει το Mercedes me.  

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εκδόσεις της νέας CLS, ενώ για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Mercedes μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured