Σύνδεση

Featured

H FORD MUSTANG ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ

Η πρώτη φορά είναι και τυχερή για τη Ford, μιας και βλέπει τη νέα Mustang, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους να αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής και μάλιστα στη μεγαλύτερη αγορά της ηπείρου, τη γερμανική.

Το Μάρτιο που μας πέρασε λοιπόν οι Γερμανοί έδειξαν την προτίμησή τους στη Mustang, η οποία πούλησε 780 αυτοκίνητα, αφήνοντας πίσω της μοντέλα σαν τα Audi TT, BMW Z4, Jaguar FType, Mercedes SLK, AMG GT, Porsche BoxsterCayman και 911.

FORD-MUSTANG-PRICES-2

Από την αρχή του έτους και πάντα για τη Γερμανία το πιο επιτυχημένο εμπορικά σπορ μοντέλο είναι το Audi TT με συνολικές πωλήσεις 2.299 μονάδων, με τη Mustang να ακολουθεί με 1.823 και την Porsche 911 στην 3η  θέση με 1.811. Για λόγους σύγκρισης και μόνο σημειώνουμε πως το Μάρτιο στις ΗΠΑ πουλήθηκαν 12.563 Mustang, οπότε στη Ford έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι με την ευρωπαϊκή και ειδικά τη γερμανική επίδοσή τους.

Γιάννης Σκουφής  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Bentley Continental Supersports θέλει να είναι αυτό που λέει το όνομά της

Bentley

Πως να πληρώσετε σε 12 δόσεις τα Τέλη Κυκλοφορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νέο Mazda 6e στην Ελλάδα: Τιμές, εκδόσεις και εξοπλισμός

Featured

Το νέο Jeep Compass είναι αναβαθμισμένο, εξηλεκτρισμένο αλλά και φουλ ηλεκτρικό

Featured