Σύνδεση

Featured

Η KOENIGSEGG ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΘΕΣΙΟ HYPER CAR

Το αυτοκίνητο που βλέπετε είναι μια φηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που δείχνει μια τετράθυρη εκδοχή του Reggera των φημολογούμενων 1.800 ίππων και η οποία εμφανίστηκε κάποια στιγμή στη σελίδα του Facebook της Koenigsegg.

Παρόλο που η εμφάνιση είναι καθόλα αποδεκτή και μέσα στα πλαίσια της λογικής και της φιλοσοφίας της μάρκας, κάτι που ισχύει φυσικά και για τις επιδόσεις, δεν υπάρχει προς το παρόν έναν τέτοιο ενδεχόμενο.

Για το μέλλον ένα τετράθυρο Koenigsegg δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανο, καθώς η ιδέα αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της μάρκας Christian von Koenigsegg, ο οποίος είχε πριν λίγο καιρό δηλώσει στην ιστοσελίδα του TopGear «μπορώ να φανταστώ ένα αυτοκίνητο σαν κι αυτό. Ίσως μέσα στην επόμενη πενταετία. Ίσως και πιο νωρίς».

Γιάννης Σκουφής

KOENIGSEGG-REGERA

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured