Σύνδεση

Citroen

CITROEN: ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ ΝΕΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η απόφαση της Citroen να αποσύρει την υδρο- πνευματική της ανάρτηση, που στην τελευταία της εκδοχή ονομάζεται Hydractive, είναι ειλημμένη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Γάλλοι θα μείνουν στο συγκεκριμένο τομέα με σταυρωμένα χρόνια.

Σκοπός τους είναι να παρουσιάσουν μια εναλλακτική λύση, η οποία θα εξασφαλίζει άνεση ανάλογου επιπέδου με αυτήν της Hydractive αλλά με έναν πιο σύγχρονο, πιο άμεσο και κυρίως πιο οικονομικό τρόπο, προκειμένου και να την επιλέγει ο υποψήφιος αγοραστής.

Η νέα ανάρτηση, όπως δήλωσε η CEO της Citroen Linda Jackson στο βρετανικό περιοδικό Autocar, θα είναι διαθέσιμη το 2017 και η ευέλικτη σχεδίασή της θα επιτρέπει την τοποθέτησή της στα περισσότερα μοντέλα της μάρκας, αλλά και στα πιο πολυτελή της DS.

Γιάννης Σκουφής

CITROEN-NEW-SUSPENSION-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW

Audi TT Moment 2.0: Ο διάδοχος του ΤΤ με καρδιά από… Porsche

Audi