Σύνδεση

F1

Θετικός στον COVID-19 ο Hamilton χάνει το Γκραν Πρι του Σακχίρ

Σε μία ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Mercedes-AMG Petronas, αναφέρεται ότι ο Lewis Hamilton βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και έτσι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο επερχόμενο Γκραν Πρι του Σαββατοκύριακου, στο Σακχίρ.

Ο Hamilton έκανε τρεις φορές τεστ την προηγούμενη εβδομάδα -το τελευταίο εκ των οποίων έγινε την Κυριακή το απόγευμα πριν το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν- και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Τη Δευτέρα το πρωί όμως ξύπνησε με ελαφρά συμπτώματα της νόσου και σε νέο τεστ που έγινε βρέθηκε και πάλι θετικός.

Αυτές τις ώρες ο Hamilton είναι απομονωμένος με βάση τα πρωτόκολλα για τον COVID-19. Εκτός από τα ελαφρά συμπτώματα, κατά τα λοιπά δείχνει αρκετά καλά. Η ομάδα θα ανακοινώσει ποιός θα τον αντικαταστήσει στον αγώνα μέσα στις επόμενες ώρες. Οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του πάντως είναι οι Stoffel Vandoorne και Esteban Gutierrez. Υπενθυμίζουμε πάντως πως  και ο Sergio Perez είχε βγει θετικός στον Covid-19 και είχε απουσιάσει από τους δύο αγώνες του Σίλβερστοουν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Νέο Peugeot 308: Αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση

Featured

Νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου – Ποια είναι τα νέα πρόστιμα

Featured

Citroen: Το νέο C3 απέκτησε και έκδοση βαν

Citroen

Πρεμιέρα ZEEKR στην Ελλάδα με 001, X και 7X – Πόσο κοστίζουν

Featured