Σύνδεση

Featured

H VW θα παραμείνει πιστή στα χειροκίνητα κιβώτια

Καθώς όλες οι μάρκες στρέφονται προς τα αυτόματα κιβώτια τα οποία γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικά, η VW είναι μία από τις λίγες εταιρίες οι οποίες δηλώνουν ότι θα κρατήσουν για αρκετό χρονικό διάστημα τα χειροκίνητα κιβώτια.

Η δήλωση αυτή ανήκει στον τεχνικό διευθυντή της εταιρίας Matthias Rabe, o οποίος είπε ότι κάποιοι καταναλωτές απολαμβάνουν να παραμένουν πιστοί στις ρίζες τους και να αλλάζουν ταχύτητες χειροκίνητα και όσο υπάρχει ζήτηση, εμείς θα τους το προσφέρουμε.

Μεταξύ των αυτοκινήτων που θα έχουν χειροκίνητο κιβώτιο θα είναι και το νέο Golf GTi που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα. Το κιβώτιο αυτό θα είναι έξι σχέσεων ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το κλασικό επτατάχυτο DSG για όσους επιλέγουν το αυτόματο.

Με χειροκίνητο κιβώτιο θα συνεχίσουν να υπάρχουν τόσο τα Up! GTi όσο και το Polo GTi, όμως μάλλον δεν θα συμβεί με τα μοντέλα της σειράς R τα οποία θα έχουν αυτόματα κιβώτια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured