Σύνδεση

F1

F1 GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 2015: ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. 1-2 Η MERCEDES ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ POLE

H μάχη για την pole position στο εναρκτήριο…

H μάχη για την pole position στο εναρκτήριο Γκραν Πρι τη σαιζόν δικαιώνει απόλυτα τον Bernie Ecclestone ο οποίος, όπως γράψαμε, ισχυρίζεται πως και φέτος η Mercedes θα είναι αχτύπητη.

Η κατάσταση λοιπόν συνεχίστηκε εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σαιζόν, με τα δύο ασημένια βέλη να κάνουν τον 1-2 και τον Hamilton, παρόλο που ο Rosberg έδειχνε στα ανεπίσημα δοκιμαστικά πιο γρήγορος, να παίρνει την pole position, με διαφορά 6 δεκάτων του δευτερολέπτου.

Στην 3η θέση της εκκίνησης θα βρεθεί αύριο ο Felipe Massa με τη Williams, δίπλα του θα είναι ο Vettel με τη Ferrari και ακριβώς από πίσω τους οι ομόσταβλοί τους Raikkonen και Bottas αντίστοιχα. Στην 7η θέση ο Ricciardo με τη Red Bull και 8ος ο rookie Carlos Sainz Junior με την Toro Rosso.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo