Σύνδεση

AMG

Έρχεται ηλεκτρική Mercedes-AMG με 1.000 άλογα!

Σε μια προσπάθεια να επαναπροσδιορίσει τα ηλεκτρικά σεντάν επιδόσεων, η Mercedes-AMG ετοιμάζει το επαναστατικό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο GT 4-Door, με το οποίο θέλει να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Taycan της Porsche.

Ήδη το αυτοκίνητο βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών στη Γερμανία, με τα πρωτότυπα, καλυμμένα με καμουφλάζ, υποδηλώνουν μια σχεδίαση εμπνευσμένη από το κομψό Vision AMG concept.

Κάτω από την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση κρύβεται η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική AMG.EA, που έχει δημιουργηθεί για ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων.

Με ελαφρούς ηλεκτροκινητήρες που προέρχονται από τη Yasa και τεχνολογία μπαταριών τελευταίας τεχνολογίας από τη Sila Nanotechnologies, το GT 4-Door EV αναμένεται να ξεπεράσει το αντίστοιχο plug-in υβριδικό μοντέλο, διαθέτοντας την εκπληκτική ισχύ των 1.000 ίππων.

Προγραμματισμένη για κυκλοφορία το 2025, αυτή η ηλεκτρική AMG αποτελεί άμεση πρόκληση στις προτάσεις της της Porsche.

Ως απάντηση της Mercedes-AMG στο ρεκόρ γύρου της Taycan στο Nürburgring, το GT 4-Door EV στοχεύει να καθιερωθεί ως η κορυφή των ηλεκτρικών επιδόσεων.

Το νέο μοντέλο θα συνυπάρχει με το βενζινοκίνητο αδελφάκι της, ενώ η τελική ονομασία του παραμένει καλυμμένη από μυστήριο.

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσα χιλιόμετρα θα μπορέσετε να κάνετε με λαμπάκι για το καύσιμο;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz