Σύνδεση

Featured

Έρχεται η πρώτη υβριδική Porsche 911

Μια νέα εποχή ξημερώνει για την Porsche 911 στις 28 Μαΐου, καθώς η γερμανική μάρκα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη υβριδική 911 που θα κυκλοφορήσει στο δρόμο, μεταφέροντας το θρυλικό σπορ αυτοκίνητο στη σύγχρονη εποχή.

Μετά από πάνω από δύο χρόνια δοκιμών σε μορφή πρωτοτύπου, η Porsche ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξέλιξης, που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εντυπωσιακά 5 εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών.

Μεταξύ αυτών των δοκιμών, οι εκτεταμένοι γύροι στο Nürburgring παρέχουν μια βασανιστική ματιά στις δυνατότητες της υβριδικής 911.

Με χρόνο 7 λεπτά και 16,9 δευτερόλεπτα στο βρόχο Nordschleife, η υβριδική παραλλαγή είναι αξιοσημείωτα 8,7 δευτερόλεπτα ταχύτερη από τον προκάτοχό της την Carrera S.

Αν και οι λεπτομέρειες του υβριδικού συστήματος κίνησης παραμένουν αδιευκρίνιστες, η Porsche μας διαβεβαιώνει για τον προσανατολισμό του στις επιδόσεις, αποκλείοντας μια plug-in υβριδική διάταξη.

Όλα πάντως θα αποκαλυφθούν στις 28 Μαΐου, όταν και θα μάθουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά και την γενικότερη φιλοσοφία πίσω από τη νέα εποχή της Porsche 911.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured