Σύνδεση

Volkswagen

VW SCIROCCO ME 310 ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ABT

Προκειμένου να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την παρουσίαση του αρχέτυπου Scirocco ο οίκος βελτιώσεων Abt παρουσίασε μια έκδοση 310 ίππων του μικρού κουπέ της VW. Κινητήρας είναι και εδώ ο δίλιτρος TSI που στην κανονική του εκδοχή αποδίδει 210 άλογα, ενώ με τη βοήθεια κεντρικής μονάδας ελέγχου νέας γενιάς φτάνει, όπως είπαμε, τα 310.

Οπτικά υπάρχουν φυσικά διαφοροποιήσεις από τα πιο ταπεινά και λιγότερο ισχυρά Scirocco, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τόσο άλλη ανάρτηση όσο και πιο αποτελεσματικό κύκλωμα φρένων.

Ενδιαφέρον είναι ότι η κεντρική μονάδα ελέγχου νέας γενιάς είναι διαθέσιμη και για τον 1.4 TSI, αλλά και για τον 2.0 TDI, με την απόδοση του πρώτου να περνά από τους 160 ίππους στους 210 και του δεύτερου από τους 170 στους 195.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo