Σύνδεση

Featured

Δείτε τη διαφήμιση του VW Polo που κόπηκε στη Μεγάλη Βρετανία (Video)

Κάποιες φορές στις διαφημίσεις υπάρχει «λογοκρισία», όπως έγινε τελευταία στη Μεγάλη Βρετανία με μια για το VW Polo με τη δικαιολογία πως ενθαρρύνεται  ασυνείδητη οδήγηση.

Ο πρωταγωνιστής, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ένα αγόρι που μεγαλώνοντας αποκτά ποδήλατο, σκούτερ και αυτοκίνητο, με τον πατέρα να παρακολουθεί το γιό που εμπλέκεται σε διάφορα μικρο- ατυχήματα και να αγχώνεται. Στο αυτοκίνητο, από τη θέση του συνοδηγού, αγχώνεται ακόμα πιο πολύ, ενώ ξαφνικά πετάγεται μια κοπέλα αλλά το σύστημα αυτόνομης πέδησης του Polo ενεργοποιείται και γλυτώνει το νεαρό από τι ατύχημα.

Η αρμόδια αρχή (ASA) θεώρησε πως το βίντεο ενθαρρύνει την ανεύθυνη και ασυνείδητη οδήγηση που επαναπαύεται στα ηλεκτρονικά. Από την άλλη η VW ισχυρίζεται πως απλά προβάλλει την ασφάλεια που παρέχουν τα νέα συστήματα υποβοήθησης, αλλά τελικά η διαφήμιση δεν θα προβληθεί.

Γιάννης Σκουφής  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η νέα ηλεκτρική BMW M3 θα είναι πανίσχυρη και high tech

BMW

Τα SEAT Ibiza & Arona 2026 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζουν

Featured

Το νέο FIAT Panda Fastback θα έχει άλλη σχεδιαστική προσέγγιση

Featured

Nissan: Η 6η γενιά του Micra περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Nissan