Σύνδεση

Honda

ΔΙΑΡΡΟΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ HONDA JAZZ

Μία σειρά φωτογραφιών που διέρρευσε σήμερα στο διαδίκτυο δείχνει αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το ανανεωμένο Honda Jazz που θα παρουσιαστεί στην Ιαπωνία μέσα στον επόμενο μήνα.

Αν όντως ισχύει αυτό, θα έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό facelift το οποίο εντοπίζεται κυρίως στην μάσκα με την επανατοποθετημένη πιο ψηλά γρίλια, τα νέα φωτιστικά σώματα και έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο Γιαπωνέζικο site Livedoor δείχνουν ότι θα υπάρχουν νέοι τροχοί, πιο σπορτίφ πίσω μέρος με νέα φωτιστικά σώματα και νέους προφυλακτήρες με χρωμιωμένα φινιρίσματα.

Θα υπάρχουν κάποια επιπλέον χρώματα στην παλέτα του αμαξώματος στο εσωτερικό θα αναβαθμιστεί ο διάκοσμος, ένας νέος πίνακας οργάνων με οπίσθιο φωτισμό, ενώ σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει με το σύστημα Infotainment που ενσωματώνει την οθόνη αφής των 7 ιντσών.

Απ’ ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν με τα τεχνικά χαρακτηριστικά η γκάμα των κινητήρων θα είναι αυτή του τρέχοντος μοντέλου, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα εφοδιαστεί με τον τρικύλινδρο τούρμπο του 1,0 λίτρου.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πηγές το αυτοκίνητο θα εφοδιαστεί με πολλά σύγχρονα μέσα υποβοήθησης του οδηγού, όπως Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist και Road Departure Mitigation.

Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, το ανανεωμένο Honda Jazz θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον επόμενη μήνα στην Ιαπωνία, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά θα έρθει και στην Ευρώπη.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η Bugatti Destrier είναι η κομψή εκδοχή της Bolide

Bugatti