Σύνδεση

Featured

Αυτή η Rolls-Royce χρειάστηκε 8.000 ώρες για να φτιαχτεί!

Η Rolls-Royce παρουσίασε το τελευταίο δημιούργημά της, την Droptail Arcadia, που αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της δεξιοτεχνίας.

Κατασκευασμένη με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το πολυτελές roadster είναι το τρίτο σε μια σειρά τεσσάρων αποκλειστικών παραγγελιών, κάθε μία από τις οποίες διαθέτει εξατομικευμένες πινελιές που ανεβάζουν την αξία σε νέα ύψη.

Το όνομα “Arcadia” παραπέμπει σε έναν μυθικό παράδεισο, και πράγματι, ο αγοραστής οραματίστηκε αυτό το Droptail ως ένα γαλήνιο καταφύγιο, ένα καταφύγιο ηρεμίας μετά από μια μέρα δουλειάς.

Με τη μοναδική λευκή εξωτερική βαφή της, εμποτισμένη με σωματίδια αλουμινίου και γυαλιού, η Arcadia λάμπει στο φως, ενώ οι αποκλειστικές ασημί πινελιές κοσμούν τα εκτεθειμένα στοιχεία από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, κυριαρχεί μια ειδική λευκή απόχρωση, η οποία εναρμονίζεται με το εξωτερικό χρώμα.

Καφέ πινελιές κοσμούν τα εξωτερικά τμήματα των καθισμάτων και τα προσκέφαλα, δημιουργώντας μια πολυτελή ατμόσφαιρα.

Ξύλινες επενδύσεις περιβάλλουν το εσωτερικό, διακοσμώντας το ταμπλό, τα πάνελ των θυρών και το καμπύλο τμήμα πίσω από τα καθίσματα, ενώ για την κατασκευή αυτών των περίπλοκων ξύλινων κομματιών επενδύθηκαν 8.000 ώρες.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι το ρολόι στο ταμπλό, ένα αριστούργημα από μόνο του.

Αυτό το ρολόι, που αναπτύχθηκε σε διάστημα δύο ετών, διαθέτει ένα επεξεργασμένο καντράν με 119 όψεις, αναδεικνύοντας το εμβληματικό διπλό λογότυπο R της μάρκας, επεξεργασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Οι ζωγραφισμένοι στο χέρι δείκτες ωρών προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας, απαιτώντας σχολαστική ακρίβεια κατά την εφαρμογή.

Κάτω από το καπό, η Droptail Arcadia τροφοδοτείται από τον διάσημο διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V12 των 6,6 λίτρων της Rolls-Royce, ο οποίος αποδίδει 600 ϊππους.

Το Droptail Arcadia έχει ήδη βρει το σπίτι του με τον ιδιοκτήτη του στη Σιγκαπούρη, ο οποίος επέλεξε να το πάρει αριστεροτίμονο, ώστε να το απολαμβάνει σε όλο τον κόσμο.

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσα χιλιόμετρα θα μπορέσετε να κάνετε με λαμπάκι για το καύσιμο;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz