Σύνδεση

Audi

KOSMOCAR: ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 6.362 ΙΧ ΚΑΙ 882 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ VW ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 1.875 AUDI. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ EURO 6

Ανακοίνωση εξέδωσε η Kosmocar, η επίσημη αντιπροσωπεία της VW και της Audi στη χώρα μας, για τις προσεχείς ενέργειες που αφορούν αυτοκίνητα των δύο εταιρειών με τον πετρελαιοκινητήρα EA 189. Η ανακοίνωση της Kosmocar έχεις ως εξής: Θέμα: «H Volkswagen AG ενημερώνει για τις προσεχείς ενέργειες που αφορούν σε πετρελαιοκίνητα οχήματα με κινητήρες EA 189» […]

Ανακοίνωση εξέδωσε η Kosmocar, η επίσημη αντιπροσωπεία της VW και της Audi στη χώρα μας, για τις προσεχείς ενέργειες που αφορούν αυτοκίνητα των δύο εταιρειών με τον πετρελαιοκινητήρα EA 189.

Η ανακοίνωση της Kosmocar έχεις ως εξής:

Θέμα: «H Volkswagen AG ενημερώνει για τις προσεχείς ενέργειες που αφορούν σε πετρελαιοκίνητα οχήματα με κινητήρες EA 189»

•         Δεν επηρεάζονται τα καινούργια οχήματα EU6

•         Ταυτοποιήθηκαν τα οχήματα που επηρεάζονται

•         Τα οχήματα παραμένουν τεχνικά ασφαλή και κατάλληλα για χρήση

•         Τεχνικές λύσεις βρίσκονται υπό επεξεργασία και θα παρουσιαστούν εντός Οκτωβρίου

Η Volkswagen AG ενημερώνει για τις προσεχείς ενέργειες  που αφορούν στην ενημέρωση των κατόχων και στην αποκατάσταση των τιμών εκπομπής ρύπων για όσα πετρελαιοκίνητα οχήματα επηρεάζονται.

Σε συνέχεια ενημέρωσης της Kosmocar AE από την Volkswagen AG, προκύπτει ότι από τα ήδη κυκλοφορούντα οχήματα στην Ελλάδα επηρεάζονται 6.362 Επιβατικά οχήματα Volkswagen, 1.875 οχήματα Audi και 882 Επαγγελματικά οχήματα Volkswagen. Αυτά τα οχήματα, συγκεκριμένων μοντέλων και ετών κατασκευής, είναι εξοπλισμένα αποκλειστικά με πετρελαιοκινητήρες του τύπου EA 189. Τα αυτοκίνητα παραμένουν τεχνικά ασφαλή και κατάλληλα για χρήση.

Από το εν λόγω θέμα δεν επηρεάζονται όλα τα καινούργια οχήματα που διαθέτουν το πανευρωπαϊκά ισχύον πρότυπο EU6.

Το πρόγραμμα δράσης προβλέπει ως πρώτο βήμα, την ενημέρωση των κατόχων στους οποίους αφορά το θέμα.

Τις επόμενες ημέρες, μέσα από τις ιστοσελίδες www.volkswagen.gr και www.audi.gr θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και η δυνατότητα στους κατόχους να διακρίνουν αν το όχημά τους επηρεάζεται, με την εισαγωγή του αριθμού πλαισίου.

Στην συνέχεια, η  Volkswagen και οι άλλες μάρκες του Ομίλου των οποίων τα αυτοκίνητα επηρεάζονται, θα επιδείξουν εντός Οκτωβρίου στις αρμόδιες υπηρεσίες, τις τεχνικές λύσεις και την εφαρμογή τους. Κατόπιν αυτών, θα ενημερωθούν οι κάτοχοι των οχημάτων προκειμένου να κλείσουν ραντεβού στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar ΑΕ για την εφαρμογή των απαραίτητων τεχνικών μέτρων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσο κοστίζει η νέα BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα;

BMW

Διέρρευσε η νέα BMW X3

BMW