Σύνδεση

F1

O MΑSSΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ FORMULA 1!

Παρά τα δάκρυα και την συγκίνηση στο γκραν πρι της χώρας του για την αποχώρησή του από την Formula 1, φαίνεται ότι ο Felipe Massa μάλλον βρίσκει τον δρόμο να επιστρέψει πίσω. Και δη ξανά στα μονοθέσια της Williams καθώς όπως όλα δείχνουν ο Bottas βρίσκεται με το ένα πόδι στην ομάδα της Mercedes.

Όπως ανακοινώθηκε ο Μassa αποφάσισε να αναθεωρήσει την απόφασή του και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες. Ο λόγος είναι ότι δέχθηκε πιέσεις από την Williams η οποία σε περίπτωση που φύγει ο Bottas θα χρειάζεται έναν οδηγό με την εμπειρία του Βραζιλιάνου για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική.

Οι νέοι κανονισμοί δημιουργούν ένα εντελώς νέο περιβάλλον και η Williams χρειζόταν ένα μεγάλο όνομα δίπλα στον 18χρονο Lance Stroll για να έχει πιθανότητες να πάρει κάποια αποτελέσματα.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται υπό την προϋπόθεση ότι ο Bottas τελικά θα υπογράψει με την Mercedes. Αν και όλα δείχνουν ότι τελικά θα προχωρήσει αυτό το ειδύλλιο, το τι ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε μετά τις 4 Ιανουαρίου όταν και η ομάδα της Mercedes θα κάνει τις τελικές ανακοινώσεις για τον οδηγό που θα αντικαταστήσει τον Rosberg.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured