Σύνδεση

Featured

51 EKATOMMYΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ 800 ΟΧΗΜΑΤΩΝ!

Η είδηση αφορά μία από τις πιο σπάνιες δημοπρασίες που έχουν γίνει ποτέ, αφού η πώληση δεν αφορούσε ένα ή δύο πανάκριβα μοντέλα, αλλά για… 800 συνολικά κομμάτια διαφόρων ειδών.

Την πώληση οργάνωσε ο οίκος RM Sohteby’s και η συλλογή ανήκε στον επιχειρηματία Luigi Compiano ο οποίος είχε κάτι μπλεξίματα με την Ιταλική εφορία, και έτσι οδηγήθηκε σ’ αυτή την πώληση.

Μιλάμε για ένα σύνολο από 817 κομμάτια εκ των οποίων τα 423 ήταν αυτοκίνητα, 155 μοτοσικλέτες, 140 ποδήλατα, 60 σκάφη και 55 αγωνιστικά. Η συλλογή Duemila Route (2.000 ρόδες στα ιταλικά) περιλάμβανε συλλεκτικά κομμάτια και ο Compiano είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις Porsche (πάνω από 70), Jaguar (περίπου 60) και Ferrari (περίπου 50), ενώ αγαπούσε τις Lancia, Alfa Romeo, Maserati κ.α.

rm-sohebys-duemila-route-sale-12

Ανάμεσα σ’ αυτά τα μοντέλα υπήρχαν και κάποια ξεχωριστά κομμάτια όπως η Ferrari 275 GTB/6C του 1966 που έπιασε 3.416.000 ευρώ, μία Ducati Desmosedici του 2008 για 70.200 ευρώ, ένα Class 1 ταχύπλοο του 1984 (με δύο V12 κινητήρες Lamborghini) για 117.200 ευρώ, ένα ιστορικό ποδήλατο πυρόσβεσης (10.530 ευρώ) και πολλά άλλα που μπορείτε να διακρίνετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Η δημοπράτηση που έγινε στο Μιλάνο στην διάρκεια του AutoClassica αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για τους φίλους του αυτοκινήτου στην Ιταλία καθώς πολλοί επωφελήθηκαν για να αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σε μάλλον χαμηλές τιμές.

Παναγιώτης Τριτάρης

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz