Σύνδεση

Featured

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (VIDEO)

Mπορεί να το λέμε για το πόσο επικίνδυνο είναι (και -μεταξύ μας- να αδιαφορούμε οι περισσότεροι), όμως το νέο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα δείχνει για άλλη μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι ο συνδυασμός οδήγησης και ενασχόλησης με το τηλέφωνο.

Πρόκειται για μία υπόθεση που πηγαίνει πίσω στον Μάρτιο του 2015, αλλά μόλις τώρα δόθηκε στην δημοσιότητα, μετά το τέλος της διαδικασίας της δίκης και την καταδίκης του οδηγού σε οκτώ μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση.

Πρόκειται για τον τριαντάχρονο Razvan Rusu ο οποίος, όπως βλέπουμε και στις εικόνες, περισσότερο απασχολείται με το να γράφει μήνυμα στο κινητό παρά να βλέπει το τι γίνεται μπροστά στον δρόμο.

Το περιστατικό έγινε στον αυτοκινητόδρομο Μ1 Βόρεια του Λονδίνου, και οι συνέπειες του ατυχήματος ευτυχώς δεν ήταν δραματικές, καθώς πέρα από τα αυτοκίνητα δεν υπήρξα παρά ελαφρείς τραυματισμοί. Όμως το βίντεο είναι ενδεικτικό (και αρκετά διδακτικό) για το πόσο ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου απόσπασης της προσοχής αρκούν να φέρουν την καταστροφή.

Παναγιώτης Τριτάρης

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Η Opel eξετάζει κινεζικό ηλεκτρικό SUV για την ευρωπαϊκή αγορά

Featured