Σύνδεση

Mercedes-Benz

ΚΑΙ MERCEDES AMG GLC43 ΜΕ 367 ΑΛΟΓΑ

Μετά την Ε-Class έκδοση AMG 43 αποκτά και η GLC, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να μπορεί να κοιτά στα μάτια τα Audi SQ5 και BMW X3 xDrive35i. Κινητήρας ο γνωστός πια υπερ- τροφοδοτούμενος V6 των 3.000 κ.εκ. που για την περίσταση αποδίδει 367 άλογα και 520 Nm ροπής.

Κιβώτιο είναι και εδώ το αυτόματο 9GTronic με τις 9 σχέσεις που χαρακτηρίζεται από γρήγορες αλλαγές, ενώ υπάρχουν 5 προγράμματα παραμετροποίησης (Dynamic Select). Η τετρακίνηση έχει ρυθμιστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της AMG με κατανομή 31:69 μπροστά και πίσω αντίστοιχα, ενώ το 0-100 είναι υπόθεση 4,9 δευτέρων και η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250.

Η πνευματική ανάρτηση Air Body Control έχει πιο σπορ ρύθμιση, έχουν γίνει βελτιώσεις στον μπροστινό άξονα, όπως και στην γεωμετρία της πίσω διάταξης. Το ηλεκτρο- μηχανικό τιμόνι έχει νέες ρυθμίσεις, τα φρένα είναι αναβαθμισμένα (μπροστά 4πίστονα), ενώ υπάρχουν και οπτικές διαφοροποιήσεις, με πρώτη και καλύτερη τις 19άρες ζάντες.

Η Mercedes AMG GLC43 θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured