Σύνδεση

Honda

HONDA MOBILIO: ΦΤΗΝΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ DATSUN GO+

Η Ινδονησία και γενικότερα η περιοχή αυτή της Ασίας αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Έτσι στην έκδοση της Τζακάρτα, εκτός από το Datsun Go+ παρουσιάστηκε και το Honda Mobilio, το οποίο μάλιστα έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι δηλαδή πολυμορφικό, μήκους 4,40 μέτρων, με 7 θέσεις και αισθητική προφανώς προσαρμοσμένη στα γούστα της περιοχής.

Στις συνθήκες της περιοχής είναι προφανώς προσαρμοσμένη και η απόσταση από το έδαφος, η οποία με 185 χιλιοστά κυμαίνεται στα επίπεδα των SUV. Ο κινητήρας του είναι ένας V-TΕC 1.500 κυβικών, από τις προηγούμενες γενιές των άλλων μοντέλων της Honda, προκειμένου και το κόστος του Mobilio που δεν θα έρθει στην Ευρώπη να κρατηθεί χαμηλά.

Παράλληλα η Honda παρουσίασε στην ίδια έκθεση και το Brio Sataya (δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει το όνομα…), που είναι ένα υπερ-μίνι με κινητήρα 1.200 κυβικών και μέση κατανάλωση 5 λίτρων/ 100 χιλιόμετρα που θα κατασκευάζεται επιτόπου με 85% εγχώρια προστιθέμενη αξία.

Γιάννης Σκουφής

HONDA-2-BRIO-SATAYA

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured