Σύνδεση

Volvo

Η VOLVO ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ POLESTAR

H συνεργασία της Volvo με την επίσης σουηδική Polestar χρονολογείται από το 1996, ξεκίνησε από τους αγώνες και επεκτάθηκε στις βελτιώσεις μοντέλων της πρώτης. Έτσι το 2015 η Volvo προβλέπει να πουλήσει παγκοσμίως 750 S60 και V60 Polestar, ενώ για το 2016 η πρόβλεψη είναι για διπλάσιες μονάδες.

V

Ο βασικός λόγος για αυτό είναι η πλήρης ένταξη της Polestar στη γκάμα της Volvo, μιας και η τελευταία εξαγόρασε την πρώτη στο 100% της. Όπως συνήθως γίνεται τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει, προς τα παρόν τουλάχιστον, γνωστά, ενώ το σύνολο των εργαζομένων στην Polestar θα ενταχθεί στο δυναμικό της Volvo. H Polestar γίνεται δηλαδή και επίσημα ο εργοστασιακός βελτιωτής των Volvo, κατά τα πρότυπα της AMG.

V

To επόμενο πρότζεκτ με το οποίο θα ασχοληθούν θα είναι μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση του XC90 Τ8 Twin Engine, ενώ ο συγκεκριμένος υβριδικός συνδυασμός θα αποτελέσει τη βάση για τα μοντέλα επιδόσεων της νέας γενιάς που έρχονται.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured