Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TO LYKAN HYPERSPORT ΤΩΝ 3,4 ΕΚ. $ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Στα Εμιράτα υπάρχει μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στις αστυνομίες του Ντουμπάϊ και του Αμπού Ντάμπι και αφορά φυσικά τα περιπολικά τους. Η τελευταία κίνηση πιστώνεται στο Άμπου Ντάμπι, καθώς οι αστυνομικοί του θα μπορούν πλέον να περιπολούν και με ένα Lykan Hypersport της W Motors.

Η οποία μπορεί να μην έφτιαξε ούτε το πιο δυναμικό αλλά ούτε και το πιο δυνατό hyper car –ο boxer του των 3.700 κυβικών αποδίδει 770 άλογα και 1.000 Nm– αλλά σίγουρα κατασκεύασε ένα από τα πιο ακριβά, μιας και κοστίζει περίπου 3,4 εκατομμύρια δολάρια.

Την τιμή την ανεβάζουν και οι επενδύσεις από διαμάντια στα LED των προβολέων –το τι εξυπηρετεί δεν το γνωρίζουμε- ενώ στα συν του από πλευράς πρεστίζ στη μάχη των περιπολικών και η συμμετοχή του στο Furious 7. Πάντως αργό το Lycan δεν το λες, μιας και το 0-100 έρχεται σε 2,8 δεύτερα και η τελική του φλερτάρει με τα 400, πάντα σύμφωνα με τη W Motors.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ