Σύνδεση

Featured

ΑΚΟΜΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ ΤΗΣ TAKATA

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα ακούν το όνομα της Takata, της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής..

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα ακούν το όνομα της Takata, της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής αερόσακων και θα τρέχουν, μιας και τα προϊόντα της τελευταίας που αποδείχθηκαν προβληματικά, ευθύνονται ήδη για τις ανακλήσεις 16,8 εκατομμυρίων αυτοκινήτων μόνο στις ΗΠΑ.

Στο νούμερο αυτό θα προστεθούν, μετά από την τελευταία απόφαση των αμερικανικών αρχών και πιο συγκεκριμένα της NHSA (National Highway Safety Administration), όπως γράφει η εφημερίδα Detroit News, ακόμα 17 εκατομμύρια οχήματα, ανεβάζοντας το συνολικό νούμερο κοντά στα 34 εκατομμύρια!

Κι αυτό μόνο στις ΗΠΑ, μιας και το 2014 συνολικά 10 κατασκευαστές ανακάλεσαν παγκοσμίως, μαζί με αυτά στις ΗΠΑ, 21 εκατομμύρια αυτοκίνητα που ήταν εξοπλισμένα με αερόσακους της Takata. Στην κακή λειτουργία των τελευταίων αποδίδονται 6 θάνατοι και περίπου 100 σοβαροί τραυματισμοί.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Γιατί οι ψεύτικες εξατμίσεις έχουν γίνει δημοφιλείς;

Featured