Σύνδεση

Featured

H JAGUAR ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΩΝ A3, A-CLASS, V40

Τίποτα δεν είναι πλέον ταμπού και με βάση αυτήν τη λογική η Jaguar εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα μοντέλο στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών- μεσαίων, προκειμένου να κλέψει μερίδιο από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα των premium κατασκευαστών. Τη Mercedes A-Class, το Audi A3, το Volvo V40 κ.λπ.

«Πιστεύω πως υπάρχει μια μεγάλη προοπτική για ένα μοντέλο στις μικρότερες κατηγορίες με ανταγωνιστική τιμή» δήλωσε o αρχι-σχεδιαστής της μάρκας Ian Callum στο Motoring, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το αυτοκίνητο αυτό θα είναι πεντάθυρο. Και προσθιοκίνητο.

Η προοπτική αυτού του νέου μοντέλου έρχεται σε μια περίοδο που η Jaguar διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, μιας και προς τα τέλη του έτους θα διευρύνει την γκάμα της με την F-Pace, το πρώτο SUV στην ιστορία της. Η F-Pace θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, ενώ να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα παρουσιάστηκε η νέα γενιά της XF και πρόσφατα η XE.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured