Σύνδεση

Featured

NEO VW T6: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΑΝ ΤΗΣ VOLKSWAGEN

Την έκθεση Auto Rai στο Άμστερνταμ τον Απρίλιο επέλεξε η VW για να παρουσιάσει τη νέα εκδοχή του βαν της, που αν μη τι άλλο έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη παράδοση. Το VW T6 λοιπόν, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, είναι στην ουσία μια ανανέωση του τρέχοντος μοντέλου –ένας εντελώς νέο, το T7, προγραμματίζεται για το 2020– θα ξεχωρίζει κυρίως από τη γωνιώδη μάσκα του, η οποία υιοθετεί το στυλ των πρωτοτύπων που παρουσίασε τελευταία η γερμανική εταιρεία. Ταυτόχρονα η μάσκα θα είναι δύο επιπέδων και οι προβολείς LED, ενώ γενικά η σχεδίαση της επαγγελματικής έκδοσης θα είναι πιο λιτή σε σχέση με αυτήν της επιβατικής.

VW-T6-2

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι σημαντικές, καθώς περιλαμβάνουν νέο ταμπλό, στο οποίο ξεχωρίζει η οθόνη στην κεντρική κονσόλα πλαισιωμένη από δύο αεραγωγούς, ενώ αναβαθμισμένα θα είναι και τα υλικά του εσωτερικού διάκοσμου.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον 2.0 TDI, ο οποίος ανάλογα με την έκδοσή του θα αποδίδει από 84 έως και 204 ίππους, ενώ ο αντίστοιχος 2.0 TSI θα κυμαίνεται από τους 150 έως τους 204 ίππους. Οι πιο δυνατές εκδόσεις θα μπορούν να συνδυαστούν τόσο με τετρακίνηση, όσο και αυτόματο κιβώτιο DSG, ενώ στάνταρ θα είναι το σύστημα start stop.

Σε ότι αφορά την ανάρτηση οι μηχανικοί της VW έχουν καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να γίνει πιο άνετη, ενώ στον εξτρά εξοπλισμό περιλαμβάνονται και ενεργά αμορτισέρ με 3 προγράμματα λειτουργίας. Φυσικά δεν λείπουν και όλα τα συστήματα διασύνδεσης, ασφάλειας και διευκόλυνσης.

Γιάννης Σκουφής 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz