Σύνδεση

Ford

TO FORD FIESTA WRC ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πλάνα από τις κάμερες μέσα στα αγωνιστικά του WRC είναι εντυπωσιακά, αλλά ενίοτε και τρομακτικά. Όπως στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί –το πρώτο είναι εξωτερικές λήψεις- μέσα από το Fiesta WRC των Tanak– Molder, που σε μια ειδική στο Ράλι Μεξικό έφυγε από το δρόμο, έπεσε σε παρακείμενη λίμνη και έγινε υποβρύχιο.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του βίντεο είναι πόσο γρήγορα κατακλύζουν τα νερά το εσωτερικό του αυτοκινήτου, κάτι που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι αγωνιστικό ή όχι.

Το αγωνιστικό Fiesta WRC βγήκε από το νερό και η ομάδα του Tanak, πέρα από το ότι το ονόμασε Titanak, κατόρθωσε με μια τιτάνια προσπάθεια να το επισκευάσει μέσα σε 3 μόλις ώρες προκειμένου ο Εσθονός να συνεχίσει στον αγώνα.

Γιάννης Σκουφής

TANAK-CRASH-RALLY-MEXICO-1

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το νέο Toyota RAV4 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Η νέα ηλεκτρική BMW M3 θα είναι πανίσχυρη και high tech

BMW

Τα SEAT Ibiza & Arona 2026 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζουν

Featured

Το νέο FIAT Panda Fastback θα έχει άλλη σχεδιαστική προσέγγιση

Featured