Σύνδεση

Nissan

TO NEO NISSAN MAXIMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ

To Maxima, το μεγάλο μοντέλο της Nissan, έχει κάνει ένα πέρασμα και από την Ευρώπη –με περιορισμένη ομολογουμένως επιτυχία. Αντίθετα οι πωλήσεις του στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού πήγαιναν μέχρι πριν από δύο χρόνια πολύ καλά, ενώ η πτώση τους το τελευταίο διάστημα έκανε σαφές αυτό που έβλεπαν όλοι: πως ήταν επιτακτική η ανάγκη ενός νέου μοντέλου.

NISSAN-MAXIMA-NEW-3

Το νέο Nissan Maxima εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο prime time όλων των prime time των ΗΠΑ, στο Superbowl, ενώ όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες ένα είναι το σίγουρο: πως δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Πρόκειται για ένα μεγάλο σεντάν, με σύγχρονες γραμμές και συνολικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση, είτε το βλέπεις από μπροστά είτε από πίσω, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο σχεδιασμός της οροφής του, που του εξασφαλίζει έναν αέρα κουπέ.

Top κινητήρας του τρέχοντας Maxima στις ΗΠΑ είναι ένας V6 3.500 κυβικών, ο οποίος αποδίδει μέχρι και 290 ίππους που κινούν τους εμπρός τροχούς.

Θα έρθει η νέα μεγάλη λιμουζίνα της Nissan στην Ευρώπη; Η απάντηση είναι προς το παρόν όχι. Κι αν για την τρέχουσα γενιά έλεγες ευτυχώς για την καινούργια λες κρίμα, μιας και όπως είπαμε δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Γιάννης Σκουφής

NISSAN-MAXIMA-NEW-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz