Σύνδεση

BMW

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΠΕ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 2 ΤΗΣ BMW ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΟ 1.500 ΚΥΒΙΚΩΝ

Το να στοιχημάτιζε κανείς λίγους μήνες πριν πως..

Το να στοιχημάτιζε κανείς λίγους μήνες πριν πως ο νέος 3κύλινδρος κινητήρας βενζίνης των 1.500 κυβικών της BMW θα έμπαινε και στη νεόκοπη σειρά 2 θα ήταν σαν να έκλεβε εκκλησία. Πράγματι η εταιρεία του Μονάχου ανακοίνωσε μετά την αντίστοιχη Active Tourer και την κουπέ 218i, με 136 άλογα και 220 Nm ροπής.

BMW-218i-2

H πιο μικρή και φυσικά και πιο προσιτή έκδοση βενζίνης του μικρότερου κουπέ BMW χρειάζεται κατά μέσο όρο 5,1 λίτρα αμόλυβδης για κάθε 100 χιλιόμετρα, και 8,8 δεύτερα για το 0-100, όταν το κιβώτιό της είναι χειροκίνητο. Όταν είναι το αυτόματο των 8 σχέσεων στην παραπάνω τιμή προστίθεται ένα δεύτερο, ενώ η τελική ξεπερνά τα 210.

BMW 220i Coupé, Mineral Grey Metallic, Sport Line, 135/184 kW/PS

Παράλληλα στη γκάμα της σειρά 2 προστέθηκε και η τετρακίνητη εκδοχή της 220d –μέχρι τώρα τετρακίνητη ήταν μόνο η 235i- ενώ από πλευράς εξοπλισμού προστέθηκαν άλλα 4 επίπεδα. Στο πακέτο Μ η ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά, υπάρχει πλήρες αεροδυναμικό κιτ για το αμάξωμα καθώς και ειδικής σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz