Σύνδεση

Featured

MASERATI ALFIERI: ΤΟ 2016 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα θα περάσει και στο δρόμο. Ο λόγος για τη Maserati Alfieri η οποία θα μπει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην παραγωγή το 2016, προκειμένου να αποτελέσει κατά κύριο λόγο άμεσο αντίπαλο της Jaguar F-Type. Τόσο της ανοιχτής όσο και της κλειστής. Στόχος της ιταλικής εταιρείας είναι η Alfieri να είναι δύο χρόνια αργότερα, το 2018, το best seller της, προκειμένου να μπορέσει να πιάσει και το στόχο των 75.000 πωλήσεων.

MASERATI-ALFIERI-PRODUCTION-2

Η βάση της Alfieri θα είναι το τροποποιημένο πλαίσιο των Maserati Ghibli και Quattroporte –μεταξόνιο 2,70 μέτρα- το μήκος της θα φτάνει περίπου στα 4,60 μέτρα και το ύψος της κάτω από το 1,30.

Ο κινητήρας του πρωτότυπου είναι ένας ατμοσφαιρικός V8, ο οποίος αποδίδει 460 άλογα, ενώ στο μοντέλο παραγωγής θα χρησιμοποιηθεί ο V6 των 3.000 κυβικών, που με τη βοήθεια turbo θα αποδίδει 410 άλογα. Μάλιστα η τετρακίνητη εκδοχή θα φτάνει τους 450 ή ακόμα και τους 520 ίππους, τόσο στο κουπέ όσο και στο κάμπριο. Όσο για την τιμή στην κεντρική Ευρώπη υπολογίστε περί τις 75.000 ευρώ σαν βάση εκκίνησης.

Γιάννης Σκουφής

MASERATI-ALFIERI-PRODUCTION-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz