Σύνδεση

Featured

H MIURA ΑΡΠΑΞΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΥΖΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Tουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της…

Tουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Lamborghini Miura είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο σπάνια αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, ενώ ακόμα πιο σπάνιες είναι οι τελευταίες που κατασκευάστηκαν μόλις 150 φορές.

Η αξία μιας τέτοιας Miura σε άριστη κατάσταση –σε μέτρια προς κακή όπως αυτή του Σταμάτη Κόκοτα κοστίζει περίπου το 1/3– ανέρχεται σε περίπου 1.200.000 ευρώ και αυτό είναι το ποσό που έχασε ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης των φωτογραφιών και του βίντεό μας, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

LAMBORGHINI-MIURA-ON-FIRE-2

Αυτό έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο στο κέντρο του Λονδίνου όταν η σπάνια Lambo είχε ολοκληρώσει το σέρβις της σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Περίπου 1,5 χιλιόμετρο μετά έπιασε φωτιά και δεν έμεινε ουσιαστικά τίποτα. Η αιτία της πυρκαγιάς αποδίδεται σύμφωνα με τον εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της –πίσω από το τιμόνι της όταν έγινε το συμβάν ήταν ο γιός του- οφείλεται στο ότι οι μηχανικοί του συνεργείου τοποθέτησαν λάθος μπουζί και φυσικά ο άνθρωπος ακολούθησε τώρα τη δικαστική οδό. Θα βγάλει άραγε άκρη;

Γιάννης Σκουφής

LAMBORGHINI-MIURA-ON-FIRE-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi