Σύνδεση

Dacia

DACIA DUSTER OROCH: ΤΟ DUSTER ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Στην έκθεση του Σάο Πάολο στη Βραζιλία η Dacia θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Duster Oroch, που έχει εξελιχθεί από το Βραζιλιάνικο Κέντρο Σχεδιασμού της Renault. Πρόκειται για ένα τετράθυρο αγροτικό, με αρκετά αισθητικά στοιχεία από SUV, θέσεις για 5 και μια καρότσα που καλύπτει κάποιες μεταφορικές ανάγκες.

Ο λόγος για την παρουσίασή του ήταν το ποσοστό της τάξης του περίπου 75% που αντιστοιχεί στα αγροτικά στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στη Λατινική Αμερική που είναι συνολικά 920.000 μονάδες.

Στα ενδιαφέρονται στοιχεία του Duster Oroch περιλαμβάνονται και δύο κάμερες στο πίσω μέρος που καταγράφουν στιγμιότυπα, τα οποία προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και οι ζάντες των 18 ιντσών με τα λάστιχα της διάστασης 255/60, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει σίγουρα το diesel των 1.500 κυβικών, στην πιο ισχυρή εκδοχή του.

Γιάννης Σκουφής

2s Σχόλια

1 Σχόλιο

  1. ioannis

    12/10/2016 στις 21:03

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ 4×4

  2. Λαζαρης Αριστοτελης

    05/12/2016 στις 21:35

    Περημενω με ενδιαφερων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi