Σύνδεση

Volkswagen

VW GOLF ALLTRACK ΓΙΑ ΤΗΝ (LIGHT) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Το δεύτερο Alltrack μοντέλο της VW -δηλαδή με πιο «περιπετειώδη» εμφάνιση- μετά το Passat θα είναι το ομώνυμο Golf, που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι και θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη.

Το Golf Alltrack βασίζεται στο αμάξωμα του στέισον, η απόστασή του από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 20 χιλιοστά, διαθέτει τα απαραίτητα πλαστικά προστατευτικά περιφερειακά του αμαξώματος καθώς και τετρακίνηση 4Motion.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει μόνο μια έκδοση βενζίνης, την 1.8 TSI των 180 ίππων και τρεις diesel, με το βασικό των 1.600 κυβικών και των 110 ίππων, που επίσημα καταναλώνει 4,9 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει 127 γραμμάρια CO2, να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από και κει πάνω υπάρχουν οι δύο εκδοχές του 2.0 TDI, με 150 και 184 ίππους –η πιο δυνατή εκδοχή έχει τον κινητήρα του GTD.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jaguar Type 01: Η νέα ηλεκτρική εποχή ξεκινά

Jaguar

Υποχρεωτικά φώτα φρένων με αναβόσβημα στα καινούργια αυτοκίνητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Stellantis επαναφέρει τα μικρά αυτοκίνητα πόλης

Featured

Η Opel ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό SUV με τεχνολογία Leapmotor

Featured