Σύνδεση

Bugatti

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ (ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) «F1»;

Πόσο αλήθεια μπορεί να πληρώσει κανείς για μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου; Μοιάζει εξωφρενικό, αλλά ναι, είναι αλήθεια: Σε έναν πλανήτη όπου η πείνα και οι αρρώστιες θερίζουν υπάρχει μία πινακίδα για αυτοκίνητο που κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια λίρες! Ναι, δεν διαβάσατε λάθος: 10.009.995 λίρες Αγγλίας, δηλαδή κοντά σιμά 13 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για την πινακίδα «F, η οποία αγοράστηκε πριν 6 χρόνια στο τελικά «ευτελές» ποσό των 440.000 λιρών. Ιδιοκτήτης της είναι ένας επιχειρηματίας στο χώρο των ακριβών αυτοκινήτων, ονόματι Afzal Kahn που την έχει βάλει στη Bugatti Veyron του. H πινακίδα έχει βγει σε πλειστηριασμό από την εταιρία Regtransfers, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη απορριφθεί μία προσφορά 8,5 εκατομμυρίων λιρών από αγοραστή στην Μέση Ανατολή.

Η συγκεκριμένη πινακίδα βρισκόταν για πολλά χρόνια σε ένα Volvo S80 του νομάρχη της επαρχίας του Essex, πριν πουληθεί έναντι των 440.000 λιρών που προαναφέραμε για κοινωφελείς σκοπούς της περιοχής. Όπως και να έχει πάντως το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ είναι εξωφρενικό και πέρα από κάθε λογική. Θα λέγαμε και ηθική, αν το χρήμα και η επίδειξή του είχαν κάποια ελάχιστα στοιχεία από αυτήν.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz