Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: ΠΡΩΤΟΣ Ο BREEN ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ PEUGEOT 208

Πολλές πρωτιές είχε το φετινό 60ο Ράλι Ακρόπολις που προσμετρούσε στο ERC, καθώς ο Ιρλανδός Craig Breen κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ERC, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του αυτοκινήτου του, του Peugeot 208 T16. Ο Ιρλανδός -τιμήθηκε και με το βραβείο Colin McRae Trophy, το οποίο κερδίζει σε κάθε γύρο του ERC ο άνθρωπος του αγώνα- δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης καθώς ήταν πρώτος γενικής και στις δύο ημέρες. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ούτε από την επίθεση του Bryan Bouffier με το Citroen DS3 RRC.

Τρίτος τερμάτισε ο Kajetan Kajetanowicz με το Ford Fiesta R5, ενώ στη 4η θέση της γενικής ήταν ο Φινλανδός Esapekka Lappi με το εργοστασιακό Skoda Fabia S2000. Την πρώτη 5άδα συμπλήρωσε ο Πορτογάλος Bruno Magalhaes με Peugeot 207 S2000.

Παράλληλα η 2η μέρα του Ράλι Ακρόπολις αποτελούσε και το δεύτερο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, με τον Λάμπρο Κύρκο με το Lancer EVO IX να επικρατεί, μπροστά από τους Γρηγόρη Νιώρα με Subaru Impreza N12 και Κυριάκο Κυριάκου από την Κύπρο με Subaru Impreza N14.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured

Alfa Romeo: Ανανεώσεις για Giulia και Stelvio το 2026

Alfa Romeo

Νέο Omoda 5 SHS-H: Full hybrid SUV από 24.900 ευρώ

Omoda