Σύνδεση

Hyundai

WRC Ράλι Ιταλίας: Επιστροφή στις νίκες για Neuville και Hyundai

Ο Thierry Neuville επανήλθε με μια θριαμβευτική νίκη στο Ράλλυ Σαρδηνίας κατακτώντας την πρώτη θέση και ανεβαίνοντας στη δεύτερη γενική κατάταξη. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Esapekka Lappi και Kalle Rovanpera.

Ο Neuville πέτυχε την πρώτη του νίκη φέτος, επιδεικνύοντας εξαιρετική οδηγική ικανότητα για να διατηρήσει το ήδη μεγάλο προβάδισμά του έναντι του ομόσταυλού  του Lappi.

Ο Lappi ήταν ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση, ενώ ο Rovanpera τερμάτισε άνετα τρίτος ενώ ήταν και ταχύτερος στην Power Stage και κατάφερε να κερδίσει πέντε επιπλέον βαθμούς.

Ο Elfyn Evans είχε μια μικρή έξοδο που προκάλεσε ζημιά στην πίσω αεροτομή, αλλά κατάφερε να τερματίσει χωρίς άλλα προβλήματα στην 4η θέση, μπροστά από τους οδηγούς της κατηγορίας WRC2.

Ο Dani Sordo αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα λόγω προβλήματος στην εξάτμιση που μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά, μετά την 17η ειδική διαδρομή.

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Κένυα (22-25 Ιουνίου).

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Επίσημο: Το νέο Xpeng L03 έρχεται και στην Ελλάδα

Featured

Η Audi ανανέωσε, κυρίως τεχνολογικά, το A3

Audi