Σύνδεση

Zenvo

Το νέο Zenvo TSR-GT έχει τελική 424 χλμ./ώρα!

Η Δανέζικη εταιρία Zenvo έχει κατασκευάσει λίγα αλλά πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απίστευτες επιδόσεις.

Το πιο χαρακτηριστικό από αυτά είναι το TSR-R με την κινούμενη αεροτομή στο πίσω μέρος και την έμφαση στην απόδοση στην πίστα.

Η νέα εκδοχή του μοντέλου, με τα χαρακτηριστικά TSR-GT, δεν έχει αυτή την αεροτομή και εστιάζει περισσότερο στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων.

Έτσι το νέο αυτό μοντέλο καταφέρνει να έχει τελική 424 χλμ/ώρα, όταν το πιο πισταδόρικο TSR-S σταματούσε στα “μόλις” 325 χλμ/ώρα.

Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο πιο “καθαρό” αεροδυναμικό του σχήμα αλλά και στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον V8 κινητήρα, ο οποίος ανέβηκε από τα 1.193 στα 1.379 άλογα.

Όντας περισσότερο GT, η συγκεκριμένη έκδοση έχει και μεγαλύτερες ανέσεις για τους επιβάτες, με δερμάτινη επένδυση και καλύτερη ηχομόνωση.

Η εταιρία δεν ανακοινώνει τιμή, μυστικό που γνωρίζουν μόνο οι τρεις ιδιοκτήτες που θα παραλάβουν τα αντίστοιχα αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η εταιρία.

Όσο για το μέλλον της Zenvo αυτό διαγράφεται ευοίωνο, καθώς στα σχέδιά της είναι να παρουσιάσει ένα εντελώς νέο μοντέλο με V12 υβριδικό κινητήρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz