Σύνδεση

Featured

Η Toyota εξελίσσει μπουκάλες υδρογόνου (Video)

Η Toyota έχει επενδύσει στις ενεργειακές κυψέλες και κατά συνέπεια στο υδρογόνο που είναι το καύσιμό τους για την παραγωγή ενέργειας. Το οποίο είναι αρκετά δύσκολο στη διαχείρισή του.

Λογικά λοιπόν προσπαθεί να βρει λύσεις για τον ανεφοδιασμό με υδρογόνο τόσο των οχημάτων όσο και των στατικών εφαρμογών.

Μια από αυτές είναι οι «μπουκάλες» υδρογόνου που ακολουθούν τη λογική των αντίστοιχων του υγραερίου και μπορούν να εξασφαλίσουν ένα άμεσο ανεφοδιασμό. Έχουν διάμετρο 18 εκατοστών, μήκος περίπου 40 και το βάρος τους φτάνει τα 5 κιλά.

Για την ώρα η Toyota σε συνεργασία με την Eneos εφαρμόζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα στην πρότυπη πόλη Woven City της Ιαπωνίας, προκειμένου να δει και στην πράξη αν τελικά οι «μπουκάλες» υδρογόνου μπορούν να αποτελέσουν λύση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Alfa Romeo: Οι νέες Giulia και Giulietta επιστρέφουν ηλεκτρικές

Alfa Romeo

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Η Audi παρουσίασε τη νέα, τρίτη γενιά του Q7

Audi