Σύνδεση

Featured

Το εσωτερικό του νέου VW ID. Buzz είναι άνετο και με στυλ

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του ID. Buzz στις 9 Μαρτίου η VW έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Που χαρακτηρίζεται από τους μεγάλους χώρους -η επαγγελματική έκδοση έχει χώρο φόρτωσης 3,9 κυβικών μέτρων και η επιβατική πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 1.121 λίτρων- αλλά και από ένα στυλ που παραπέμπει στον πρόγονο Τ1. Τη θρυλική κλούβα.

Ειδικά στην έκδοση με τις τέσσερις διχρωμίες του αμαξώματος που μπορούν να επαναληφθούν και στο εσωτερικό, ενώ υπάρχουν και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Αισθητικές όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες αλλά και πρακτικές. Όπως ανοιχτήρι για μπουκάλια ή ξύστρα για τα παρμπρίζ.

Από κει και πέρα η βάση του VW ID. Buzz θα είναι το πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση MEB του γερμανικού ομίλου, ενώ αναμένεται να υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές σε ότι αφορά τις μπαταρίες αλλά και τους κινητήρες.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz