Σύνδεση

Featured

Aκόμα μία Ferrari SF 90 Stradale γίνεται σμπαράλια

Η μεγάλη άνοδος των πωλήσεων της Ferrari έχει προφανώς φέρει τα αυτοκίνητά της και σε χέρια που δεν είναι αντίστοιχων ικανοτήτων.

Κάτι τέτοιο προφανώς συνέβη και στην περίπτωση της γκρι SF 90 Stradale των φωτογραφιών μας, η οποία όπως μπορούμε να εικάσουμε έχει εμπλακεί σε ένα σοβαρό ατύχημα.

Η ζημιά που έχει πάθει το ιταλικό supercar εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στο εμπρός μέρος, όπου έχει καταστραφεί σχεδόν ολόκληρο. Εκεί να θυμίσουμε βρίσκεται μεγάλο μέρος του ηλεκτρικού συστήματος υψηλής τάσης της υβριδικής Ferrari, το οποίο είναι και δύσκολο να επισκευαστεί.

Έτσι, η Ferrari που βλέπουμε βγαίνει σε δημοπρασία όπως είναι, κυρίως για ανταλλακτικά. Έχει μόλις 290 χιλιόμετρα στο κοντέρ της και στην ιντερνετική αγγελία δεν αναφέρεται κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Πάντως όπως βλέπουμε ο χώρος του κινητήρα δεν έχει πάθει τόσο μεγάλες ζημιές οπότε υπάρχει η δυνατότητα να βγουν κάποια αρκετά καλά χρήματα από αυτόν αλλά και από άλλα εξαρτήματα που δεν έχουν πάθει κάποια σημαντική ζημιά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz