Σύνδεση

Volvo

Αύξηση των πωλήσεων της Volvo κατά 40,8% στο πρώτο τρίμηνο του 2021

Σημαντική ανάκαμψη των πωλήσεων παρουσίασε η Volvo σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στους τρεις πρώτους μήνες της χρονιάς, σημειώνοντας άνοδο 40,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
 
Οι πωλήσεις της έφθασαν στα 185.698 αυτοκίνητα σε σύγκριση με τα 131.889 αυτοκίνητα του πρώτου τριμήνου του 2020. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε η αγορά της Κίνας, η οποία φαίνεται ότι έχει ανακάμψει πλήρως μετά την περσινή πανδημία.
 
Εκεί οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση 117,7%, με τις συνολικές πωλήσεις να φθάνουν στα 45.242 αυτοκίνητα. Στις ΗΠΑ οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση 39,8% με 27.329 μονάδες, ενώ στην Ευρώπη η αύξηση ήταν στο 24% με 87.457 μονάδες. Στην Ευρώπη οι αγορές που ανέκαμψαν περισσότερο ήταν όσες δεν μπήκαν στην λογική των αυστηρών lockdown όπως εκείνες της Σουηδίας ή της Βρετανίας.
 
Τα ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα Recharge είναι πλέον ένα σεβαστό ποσοστό των πωλήσεων της εταιρίας, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 26% και με τάσεις διαρκείς ανόδου. Στην Ευρώπη πάντως τα Recharge αυτοκίνητα της εταιρίας είχαν ποσοστό 39% επί του συνόλου των πωλήσεών της.
 
Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured