Σύνδεση

F1

Με κινητήρες Honda θα συνεχίσει η Red Bull

Mετά την απόφαση της Honda να εγκαταλείψει την F1 στο τέλος της σεζόν, δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το πως θα συνεχίσουν όσες ομάδες χρησιμοποιούσαν τους κινητήρες της.

Η ιαπωνική εταιρία είχε ήδη αποφασίσει να παράσχει την τεχνογνωσία της στην κατασκευή κινητήρων από το 2022. Και μετά την απαγόρευση εξέλιξης των κινητήρων της F1 από την επόμενη σεζόν, η Red Bull ήρθε σε συμφωνία με την Honda για να αναλάβει αυτή την εξέλιξη των κινητήρων της και μετά το 2022. 

Από τη συμφωνία προκύπτει η Red Bull Powertrains με την Honda να προμηθεύει κινητήρες στην Red Bull. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το 2025 η αυστριακή ομάδα και μαζί η Alpha Tauri θα έχουν τις ίδιες μονάδες ισχύος που θα εξελίσσουν in house.

Η Red Bull Powertrains θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Red Bull Racing στην Red Bull Technology Campus στο Milton Keynes, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi